Despre Noi


WWW.UNDOI.RO este un portal regional de promovare a firmelor si institutiilor ce ofera informatii utile legate de domeniul lor de activitate, datele de contact ale acestora si ofera posibilitatea firmelor sa-si creasca vizibilitatea intr-un cadru online dedicat lor.


Internetul este canalul media care poate sa asigure o promovare eficienta, este canalul cu cel mai mare potential de crestere, poate fi accesat de oriunde si la orice ora, informatiile fiind tot timpul disponibile. In acelasi timp este si cea mai rentabila forma de promovare actuala. Portalul nostru a aparut din dorinta de a satisface necesitatea unui acces rapid si usor la informatii, sa acopere cat mai multe domenii de activitate si sa va aduca toate aceste informatii sub "umbrela" unui singur portal.


Obiectivul nostru este sa ajungem in acel punct in care utilizatorii portalului WWW.UNDOI.RO pot gasi orice informatie legata de firme sau institutii, sa oferim un spatiu in care orice firma sa beneficieze de avantajele unei promovari si sa acoperim in mod optim mediul de afaceri.


Informatiile rapide, concentrate si accesibile sunt la fel de importante atat firmelor, institutiilor cat si altor entitati cu statut de persoana fizica sau juridica. Printr-un portal modern, structurat, usor de accesat si de folosit, asiguram o vizibilitate si promovare eficienta, personalizata, atat pe plan local cat si national.


Prin prezenta firmei dumneavoastra pe portalul WWW.UNDOI.RO puteti atrage vizitatori noi, clienti noi, dar si posibili parteneri de afaceri. Printr-un acces usor la firmele din regiunea dumneavoastra puteti sa fiti la curent cu firmele in competitie directa si in plus aveti posibilitatea sa oferiti sau sa primiti cele mai bune oferte de pe piata.


Suntem convinsi ca acest portal poate sa multumeasca atat persoanele fizice ce utilizeaza acest portal pentru informare cat si persoanele juridice printr-o mai buna vizibilitate in mediul online.


Va asteptam alaturi de noi !


WWW.UNDOI.RO - "Usor, rapid ... undoi"


Doru Popescu
Manager General @ Undoi Advertising
0742.659.777, 0731.639.787
office[at]undoi.ro