Termeni si Conditii


 • Prevederi generale


  Prezentul Acord de utilizare reglementeaza raporturile contractuale care iau nastere intre SC UNDOI ADVERTISING SRL-D, persoana juridica romana cu sediul social in Livada, Str. Unirii, BL. U2, jud. Satu Mare, inregistrat sub nr. J30/204/23.03.2012, avand C.U.I. 29962054, pe de o parte, in calitate de detinator al site-ului www.undoi.ro , si persoanele care utilizeaza acest site.


 • Obiectul


  Prezentul Acord de utilizare reglementeaza termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.undoi.ro .
  SC UNDOI ADVERTISING SRL-D isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare a serviciului fara o notificare prealabila, de aceea va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile", acest document obligandu-va legal.


 • Termenul Acordului; Intrarea in vigoare


  Prezentul Acord ia nastere prin accesarea, utilizarea sau inregistrarea la site-ul www.undoi.ro , moment in care va dati implicit acordul la termenii si conditiile prezentului Acord de utilizare, devenind astfel parte la acesta. In situatia in care nu sunteti de acord cu oricare din termenii si conditiile stipulate in prezentul Acord de utilizare aveti posibilitatea de a nu mai utiliza sau accesa acest site. In situatia in care veti continua utilizarea sau accesarea acestui site se considera ca ati fost de acord cu toate clauzele prezentului Acord de utilizare si va obligati sa le respectati.


 • Continut


  • In portalul www.undoi.ro utilizatorii pot cauta diverse informatii despre firme, persoane fizice autorizate, institutii publice, aceste informatii fiind inregistrate direct in catalogul de firme www.undoi.ro de catre diversi reprezentanti legali ai firmelor si PFA in cauza sau sunt preluate din documente publice.

  • SC UNDOI ADVERTISING SRL-D deruleaza campanii publicitare si promotii atat prin bannere afisate pe site, conturi specifice, afisari prioritare, cat si prin mailuri trimise catre utilizatorii serviciilor.


 • Drepturi de autor


  Numele, conceptul, sigla, grafica si elementele de grafica prezente in site-ul
  www.undoi.ro sunt proprietatea exclusiva a SC UNDOI ADVERTISING SRL-D.


  Codul software de orice natura precum si bazele de date care asigura functionarea site-ului
  www.undoi.ro sunt de asemenea proprietatea SC UNDOI ADVERTISING SRL-D.

  Textele altele decit cele care descriu produse sau servicii oferite de partenerii sau partenerii comerciali
  www.undoi.ro sunt proprietatea SC UNDOI ADVERTISING SRL-D daca nu este specificat altfel.  Orice marci de fabrica, marci de servicii, marci colective, drepturi de design, drepturi de personalitate sau alte drepturi similare altele decit cele care apartin
  www.undoi.ro care sunt mentionate, folosite sau citate in site-ul www.undoi.ro sunt proprietatea respectivilor posesori. Folosirea lor aici este pur informativa.


 • Confidentialitate


  SC UNDOI ADVERTISING SRL-D se asigura sa protejeze datele dumneavoastra, sa nu le divulge unor terte persoane neautorizate. Nu raspunde pentru prejudiciile cauzate in cazul in care aceste date personale sunt aduse la cunostinta persoanelor neautorizate ca urmare a unor activitatilor ilegale sau ca urmare a unor virusi informatici.

  Datele si informatiile care sunt furnizate catre SC UNDOI ADVERTISING SRL-D in mesaje sau prin formulare de inregistrare nu vor fi utilizate de catre noi in alte scopuri decat cele pentru care acestea au fost aduse la cunostinta. Aceste date vor fi transmise tertilor doar cu acordul dumneavoastra saun in cazul cererilor oficiale in cazul anchetelor institutiilor legale.


  SC UNDOI ADVERTISING SRL-D isi rezerva dreptul de a folosi date statistice legate de vizitatorii acestuia si de a informa partenerii sai comerciali cu privire la aceste date, cu exceptia datelor personale. Adresele de e-mail furnizate de utilizatori, parteneri sau parteneri comerciali vor fi folosite pentru buletine informative periodice numai cu acceptul posesorilor. Corpul mesajelor va contine optiunea de dezabonare in orice moment.

  SC UNDOI ADVERTISING SRL-D nu va vinde, oferi sau face schimb de adresele de contact obtinute prin acest site.


 • Drepturi si obligatii


  Aveti dreptul de a solicita informatii in mod gratuit, in scris, cu privire la datele personale pe care le detinem despre dumneavoastra. Pretentiile dvs. si corectarea, blocarea sau stergerea, le vom pune in aplicare imediat, in cazul in care in mod legal acestea sunt intemeiate.

  Utilizatorul este responsabil pentru exactitatea si legalitatea informatiilor furnizate de el, in integralitate.

  Utilizatorul este de acord sa despagubeasca firma SC UNDOI ADVERTISING SRL-D referitor la pretentiile tertilor de orice fel care rezulta dintr-o afisare publicata ilegal. Aceasta obligatie de despagubire include si obligatia de a scuti in intregime pe operatorul portalului
  www.undoi.ro de costurile apararii juridice (avocati, Tribunal, Curtea de Apel de exemplu, si taxele legale).


  Va este interzisa introducerea si contribuirea sub orice forma la continutul acestui site cu orice fel de date sau informatii care:


  • sunt cunoscute sau ar trebui sa fie cunoscute de catre dumneavoastra ca fiind false, eronate, incomplete si de natura a induce in eroare alte persoane;
  • incalca dreptul de copyright, de proprietate intelectuala sau de autor al persoanelor care le detin;
  • reprezinta secret comercial pentru alte persoane care nu si-au dat acordul la dezvaluirea acestora;
  • aduce atingere vreunui text de lege, ordin, ordonanta, hotarare de guvern, regulament precum si oricarui alt act normativ;
  • este considerat in mod rezonabil a fi defaimator, de natura a aduce atingere bunelor moravuri si drepturilor constitutionale sau intereselor legitime ale oricarei terte persoane;
  • cuprind virusi sau orice fel de fisiere care prin natura lor pot provoca pagube sistemului;
  • cuprind publicitate comerciala alta decat anunturi de vinzari-cumparari sub titlu privat, scrisori de tip "lant" sau afaceri "piramidale".


  Este interzisa folosirea de adrese de e-mail false si de a pretinde alta identitate decit cea reala. Nu raspundem pentru prejudiciile create tertilor din pricina unor astfel de informatii fictive sau false.

  Ne rezervam dreptul de a inchide orice cont folosit abuziv, inclusiv de a bloca accesul de pe un anumit IP, fie el privat sau comercial (firme), in orice moment si fara notificare prealabila. Undoi.ro nu raspunde pentru nici un fel de prejudicii cauzate tertilor printr-o asemenea suprimare a accesului sau inchidere de cont.


 • Altele


  Indiferent de sediul, domiciliul sau cetatenia persoanei care acceseaza, utilizeaza acest site, legea aplicabila oricaror litigii nascute in legatura cu prezentul
  Acord de utilizare este de competenta instantelor romane.


Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, revindeti sau sa exploatati material nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dipozitie de www.undoi.ro . Pentru incalcarea acestor conditii sunteti pasibili de despagubiri catre SC UNDOI ADVERTISING SRL-D.